Clicky

Общи условия

Общи условия

Поръчка:

Достъпът до сайта е свободен и не е необходима предварителна регистрация. Поръчки се приемат денонощно през сайта на магазина. Ако имате нужда от помощ може да се свържете чрез формата за контакт на сайта ("Контакт с нас"), на телефон 0882513350 в работно време, или да ни пишете на e-mail: office@autolike.bg Поръчката се счита за приета и започва да се обработва в момента когато получите потвърждение за наличността на търсения артикул на посочения от вас имейл адрес.


Доставка:

Продуктите се изпращат до посочен от клиента офис на куриерска фирма SPEEDY с наложен платеж и възможност за преглед. Цената за доставка до офис на куриерска фирма SPEEDY е 6.90лв с ДДС за поръчки до 100лв. За поръчки над 100лв, доставката е безплатна до офис на куриерска фирма SPEEDY. Срокът за доставка на авточастите е 1-2 работни дни за цялата страна.


Плащане:

Плащането се извършва единствено чрез наложен платеж в офис на куриерска фирма SPEEDY, след преглед на получения артикул.


Връщане на стока:

Клиентите на АУТО ЛАЙК ЕООД имат 14 дневен срок за връщане на закупения артикул. Връщането става, чрез обаждане на телефон: 0882513350 и след проверка от сътрудник се изпраща до офис на куриерска фирма SPEEDY. Разходите по връщането на артикула са за сметка на клиента. Условието на бъде удовлетворена рекламацията е, артикула да бъде върнат със запазен търговски вид и да не е монтиран на автомобила.